MENÜ
Kerner Mariann - Idézet gyűjtemény
"Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó.
A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés."

 

"Milyen csodaszép ez a nap ugye Te is érzed mosolygós az egész világ köszöntenek Téged ma éjjel majd Rád találnak csodatévő álmok én addig is szeretettel: Boldog névnapot kívánok!"

"Hogy kijelentsem ünnepélyesen, Most itt az alkalom;
Régen láttalak, és bizony nekem Hiányoztál nagyon.
Rég láttál te is.  Már elfeledted Azt, hogy én is vagyok,
Mindazonáltal kívánok neked Sok boldog névnapot."

"Megosztjuk egymással legtitkosabb vágyainkat és legmerészebb álmainkat, osztozunk nevetésben és könnyekben. Névnapodon szeretném megköszönni mindazt, amit barátságunk adott számomra."

 

"E szép napon Neked kel fel a nap, Felhőkön át símogatja arcodat.
Csak neked nyújtja sugarát, S velem együtt Boldog Névnapot kíván."

 

"Ez a gyönyörű nap, mit rólad neveztek el, Ma még a nap is Te érted kelt fel. Virágok, rózsák övezzék utadat, Boldogságban ünnepeld a névnapodat!"

"Egy angyalt küldök Neked, tegye szebbé az életed! Tegyen pénzt a zsebedbe, vigyen boldogságot a szívedbe! Vegyenek körül barátok, BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!"

 

"Eljött a szép nap, midőn a legjobb piros bor mellett köszöntünk, és a boros kannát két kézre fogva, hangos rivalgással kívánunk Neked Boldog Névnapot!"

"Élvezd életed boldog óráit, mert a kis fakadó rózsa is egyszer virít, és a Te tavaszod is elhervad egyszer, és a régi jó barátok szeretete övez akkor is, midőn az ivászások boldog emléke már a múlté lesz. BOLDOG NÉVNAPOT!"

 

"Névnapod reggelén ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen. Bú és bánat téged elkerüljön, gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön. Boldog Névnapot!"

"Névnapodra mondok száz jó kívánságot, legyen ez a napod szép, boldog és áldott! Kedves képed hű szívemben ragyog, névnapodon veled együtt én is boldog vagyok!!!!"

"Névnapodra mit vegyek?
Vegyek húzós egeret,
vonatot és síneket,
kék építő köveket,
nem már megvan mit veszek.

Neked tavaszt rendelek,
bodza fát és kék eget,
rajta csokros felleget.

Megrendelem jó előre
a virágot a mezőre.
Tel után a lombos nyilast,
betegségre gyógyulást…

És ha meg lesz mind egy napon
bedobom az ablakon."

 


 

Asztali nézet